Windows 10 boşta fazla RAM kullanımı

GuyLee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba laptopumda Windows 10 var hiçbir program açık değilken bile 3.8-3.9-4 GB RAM arası kullanıyor bana çok fazla geldi laptopum APU ondan dolayı olabilir mi acaba?

Merhaba laptopumda Windows 10 var hiçbir program açık değilken bile 3.8-3.9-4 GB RAM arası kullanıyor bana çok fazla geldi laptopum APU ondan dolayı olabilir mi acaba?

Arka plan uygulamalarını kapatın ciddi şekilde fark edecek tüketim.

Windows 10 aç göz olduğundan çok ram yer ve değerler normal.

Dostum laptop olduğu için ne kadar fazla ram varsa o kadar fazla kullanır ve hızlanır benim 8gb bellekli laptopumda chrome açık 4 gb yiyor ve 16gb laptopumda chrome açıkken 8 gb yiyor arkada boş programlar açık minimum 4 6 arası kalıyor 8gbda 2 4 arası

Bende 10 2GB Ram kullanıyor Windows 11'ise 4 GB farklı servis ve görevlerden kaynaklı fazla ram kullanımı var sizde.

Normal. Windows 10, ne kadar RAM varsa o kadar kullanmaya çalışır daha çok performans vermek için. Bir oyun açtığınız zaman o RAM oyuna aktarılır, Windows tarafından boşaltılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…