R Rpean Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 14 Mayıs 2021 #11 liveforspeed dedi: Görev yöneticisini kontrol et. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde yüzdeler normal. Bellek %40 Civarı CPU %10 Lusyz dedi: Hardiskin bozuk olabilir zaten HDD'ye Windows 10 son sürüm kurulmaz kasabilir. Genişletmek için tıkla... HD Tune ile test etmiştim sorun yoktu kasar evet ama bu kadar da çok değil mi masaüstünde bir sağ tık yapıyorum ekranın gelmesi 10 saniye sürüyor.
liveforspeed dedi: Görev yöneticisini kontrol et. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde yüzdeler normal. Bellek %40 Civarı CPU %10 Lusyz dedi: Hardiskin bozuk olabilir zaten HDD'ye Windows 10 son sürüm kurulmaz kasabilir. Genişletmek için tıkla... HD Tune ile test etmiştim sorun yoktu kasar evet ama bu kadar da çok değil mi masaüstünde bir sağ tık yapıyorum ekranın gelmesi 10 saniye sürüyor.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #12 Rpean dedi: Görev yöneticisinde yüzdeler normal. Bellek %40 civarı CPU %10 HD Tune ile test etmiştim sorun yoktu kasar evet ama bu kadar da çok değil mi masaüstünde bir sağ tık yapıyorum ekranın gelmesi 10 saniye sürüyor. Genişletmek için tıkla... Bende HDD kullanıyorum son sürüm kullanıyorum da o kadar kasmıyor hatta kasmıyor gibi.
Rpean dedi: Görev yöneticisinde yüzdeler normal. Bellek %40 civarı CPU %10 HD Tune ile test etmiştim sorun yoktu kasar evet ama bu kadar da çok değil mi masaüstünde bir sağ tık yapıyorum ekranın gelmesi 10 saniye sürüyor. Genişletmek için tıkla... Bende HDD kullanıyorum son sürüm kullanıyorum da o kadar kasmıyor hatta kasmıyor gibi.
R Rpean Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 14 Mayıs 2021 #13 Lusyz dedi: Bende HDD kullanıyorum son sürüm kullanıyorum da o kadar kasmıyor hatta kasmıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 sürümüne dönmeli miyim? Ama dönersem lisans vs. durumu var mı yani lisans almakla uğraşır mıyım?
Lusyz dedi: Bende HDD kullanıyorum son sürüm kullanıyorum da o kadar kasmıyor hatta kasmıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 sürümüne dönmeli miyim? Ama dönersem lisans vs. durumu var mı yani lisans almakla uğraşır mıyım?
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #14 Rpean dedi: Windows 8.1 sürümüne dönmeli miyim? Ama dönersem lisans vs. durumu var mı yani lisans almakla uğraşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer format atarsan belki çözebilirsin parçaların ısınıyor olabilir mi?
Rpean dedi: Windows 8.1 sürümüne dönmeli miyim? Ama dönersem lisans vs. durumu var mı yani lisans almakla uğraşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer format atarsan belki çözebilirsin parçaların ısınıyor olabilir mi?
R Rpean Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 14 Mayıs 2021 #15 Lusyz dedi: Eğer format atarsan belki çözebilirsin parçaların ısınıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Format atalı 2-3 gün oldu. Sıcaklığı program indirip bakayım hemen.
Lusyz dedi: Eğer format atarsan belki çözebilirsin parçaların ısınıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Format atalı 2-3 gün oldu. Sıcaklığı program indirip bakayım hemen.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #16 Rpean dedi: Format atalı 2-3 gün oldu. Genişletmek için tıkla... Parçaların sıcaklıklarını kontrol eden bir program indirip ekran görüntüsü atma şansın var mı?
Rpean dedi: Format atalı 2-3 gün oldu. Genişletmek için tıkla... Parçaların sıcaklıklarını kontrol eden bir program indirip ekran görüntüsü atma şansın var mı?
R Rpean Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 14 Mayıs 2021 #17 Lusyz dedi: Parçaların sıcaklıklarını kontrol eden bir program indirip ekran görüntüsü atma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... 5 dakikaya atacağım. Fotoğraf atamadım nedense. CPU ortalama 51 derece, Ekran kartı 50, HDD ise 40.
Lusyz dedi: Parçaların sıcaklıklarını kontrol eden bir program indirip ekran görüntüsü atma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... 5 dakikaya atacağım. Fotoğraf atamadım nedense. CPU ortalama 51 derece, Ekran kartı 50, HDD ise 40.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #18 Rpean dedi: 5 dakikaya atacağım. Fotoğraf atamadım nedense. CPU ortalama 51 derece, ekran kartı 50, HDD ise 40. Genişletmek için tıkla... Windows'u nereden indirdin? Driverler güncel olmayabilir bir de.
Rpean dedi: 5 dakikaya atacağım. Fotoğraf atamadım nedense. CPU ortalama 51 derece, ekran kartı 50, HDD ise 40. Genişletmek için tıkla... Windows'u nereden indirdin? Driverler güncel olmayabilir bir de.
R Rpean Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 14 Mayıs 2021 #19 Lusyz dedi: Windows'u nereden indirdin? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar bayağı eski o yüzden hatırlamıyorum ama orjinaldi sanırsam.
Lusyz dedi: Windows'u nereden indirdin? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar bayağı eski o yüzden hatırlamıyorum ama orjinaldi sanırsam.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #20 Rpean dedi: Bilgisayar bayağı eski o yüzden hatırlamıyorum ama orjinaldi sanırsam. Genişletmek için tıkla... Windows'u kendı sitesinden indir ve kur indirdiğin windowsda sorun olabılır.
Rpean dedi: Bilgisayar bayağı eski o yüzden hatırlamıyorum ama orjinaldi sanırsam. Genişletmek için tıkla... Windows'u kendı sitesinden indir ve kur indirdiğin windowsda sorun olabılır.