Ö Ömer Faruk Barlas Hectopat Katılım 5 Ekim 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2016 #1 Arkadaşlar daha düne kadar hiçbir şey yokken birden bire bilgisayarı açmamla bilgisayarın bu hale geldiğini gördüm. Ne yapsam da nerede arasam da nafile bilen başına gelen varsa yardım edebilir mi? İyi günler.
Arkadaşlar daha düne kadar hiçbir şey yokken birden bire bilgisayarı açmamla bilgisayarın bu hale geldiğini gördüm. Ne yapsam da nerede arasam da nafile bilen başına gelen varsa yardım edebilir mi? İyi günler.
Bilal Balcı Hectopat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 70 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 6 Ekim 2016 #2 Benim başıma geldi sorunun kaynağı Windows kafayı yemesi gibi yada senin bir hatandan dolayı.Çözümü ise kolay Denetim masasına gir.Görünüm ve kişiselleştirmeye gir.Kişiselleştirmeye gir.Windows temasına tıkla ve sorunun çözülmüştür. Yapamazsan sana resimli anlatabilirim.
Benim başıma geldi sorunun kaynağı Windows kafayı yemesi gibi yada senin bir hatandan dolayı.Çözümü ise kolay Denetim masasına gir.Görünüm ve kişiselleştirmeye gir.Kişiselleştirmeye gir.Windows temasına tıkla ve sorunun çözülmüştür. Yapamazsan sana resimli anlatabilirim.
Ö Ömer Faruk Barlas Hectopat Katılım 5 Ekim 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2016 #3 Bilal Balcı dedi: Benim başıma geldi sorunun kaynağı Windows kafayı yemesi gibi yada senin bir hatandan dolayı.Çözümü ise kolay Denetim masasına gir.Görünüm ve kişiselleştirmeye gir.Kişiselleştirmeye gir.Windows temasına tıkla ve sorunun çözülmüştür. Yapamazsan sana resimli anlatabilirim. Genişletmek için tıkla... Son güncellemeye dönüp tekrar güncelleyerek eski haline dödürdüm. Teşekkürler yardımın için. İyi günler.
Bilal Balcı dedi: Benim başıma geldi sorunun kaynağı Windows kafayı yemesi gibi yada senin bir hatandan dolayı.Çözümü ise kolay Denetim masasına gir.Görünüm ve kişiselleştirmeye gir.Kişiselleştirmeye gir.Windows temasına tıkla ve sorunun çözülmüştür. Yapamazsan sana resimli anlatabilirim. Genişletmek için tıkla... Son güncellemeye dönüp tekrar güncelleyerek eski haline dödürdüm. Teşekkürler yardımın için. İyi günler.