Windows 10 "bu ağa bağlanılamıyor" hatası

Kutaysadf

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, daha önce açılmış konulardan birini açacağım ama benim bu sorunla alakalı şöyle bir farkım var;
Bilgisayarım *Sadece evimin internetine* bağlanmaya çalıştığımda bu ağa bağlanılamıyor diyor. Aygıtı defalarca kez kaldırıp tekrar tarattım. Telefonumun internetini açtığımda bağlanıyor ama ev internetine bağlanmaya çalıştığımda bu ağa bağlanılamıyor diyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarın Wi-Fi adaptörünün sürücüsünü ilgili siteden indirip kurulum yapın.
Windows'un güncellemesi ile gelen sürücüler bazen bu soruna neden olabiliyor.

Ayrıca kayıtlı kablosuz ağlarım altından bağlanamadığınız ağın adını silin tekrar bağlanmayı deneyin.

Bunlar denen ve işe yaramayan yöntemler. Çözümü sunuyorum.
Sorunun aynı şekilde ben Wi-Fi ağına bağlandığımda abimin bilgisayarında boy gösterdiğini fark ettim ve sorun genel olarak ağ IP sinin çakışması ile ilgili bir sorun. Bilgisayarınız ağ ayarlarını sıfırlayın ve evdeki Wi-Fi'ya bağlı bir diğer bilgisayardan (bu sorunu benim gibi yaşıyorsanız mutlaka bağlı başka bir bilgisayar mevcuttur) ağınızı tekrar yapılandırın.

Sorununuz IP çakışması ile alakalı değilse telefonunuzun internetini paylaşarak bağlanın ve güncellemeleri yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…