Darvixx Hectopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 33 3 Mayıs 2019 #1 Her yerde arastirdim fakat hic bir sey olmadi. Hala bu ağa baglanilamiyor diyor. Evdeki diger cihazlar baglanabiliyor sadece PC'de girmiyor. Allah rizasi icin biri beni su lanet seyden kurtarsin.
Her yerde arastirdim fakat hic bir sey olmadi. Hala bu ağa baglanilamiyor diyor. Evdeki diger cihazlar baglanabiliyor sadece PC'de girmiyor. Allah rizasi icin biri beni su lanet seyden kurtarsin.
Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 3 Mayıs 2019 #2 Daha açık olman lazım böyle anlaşılmıyor. PC’de Ethernet kablosu ile internete girmeye çalışıyorsan modemde yanlış takmış olabilirsiniz. WAN ve LAN Portları karıştırılabiliyor. Artı 0 Eksi
Daha açık olman lazım böyle anlaşılmıyor. PC’de Ethernet kablosu ile internete girmeye çalışıyorsan modemde yanlış takmış olabilirsiniz. WAN ve LAN Portları karıştırılabiliyor.
KS KS Darvixx Hectopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 33 3 Mayıs 2019 #3 Kablosyz baglaniyorum.Tp link cihazi var Artı 0 Eksi
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 16 Ağustos 2020 #4 Darvixx dedi: Kablosyz baglaniyorum.Tp link cihazi var Genişletmek için tıkla... Çözdüyseniz yardım eder misiniz nasıl çözüldü ? Artı 0 Eksi
Darvixx dedi: Kablosyz baglaniyorum.Tp link cihazi var Genişletmek için tıkla... Çözdüyseniz yardım eder misiniz nasıl çözüldü ?