enesramed Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 Bugün bu sorun ile uyandım. Sabahtan beri neyi denediysem olmadı. Normalde bilgisayarımın Wi-Fi özelliği yok ve internetr W311m ile bağlanıyorum driver sil yükle yaptım cihazı unut falan dedim ama nafile. Ne yapmam gerekiyor?
Bugün bu sorun ile uyandım. Sabahtan beri neyi denediysem olmadı. Normalde bilgisayarımın Wi-Fi özelliği yok ve internetr W311m ile bağlanıyorum driver sil yükle yaptım cihazı unut falan dedim ama nafile. Ne yapmam gerekiyor?
osmangultekin619 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #2 Başka bir ağa bağlanmayı deneyebilirsiniz.
enesramed Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #3 osmangultekin619 dedi: Başka bir ağa bağlanmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim zaten, yine aynı sorun ortaya çıktı.
osmangultekin619 dedi: Başka bir ağa bağlanmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim zaten, yine aynı sorun ortaya çıktı.
osmangultekin619 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #4 enesramed dedi: Denedim zaten, yine aynı sorun ortaya çıktı. Genişletmek için tıkla... Umudunuzu yitirmeyin hocam, bağlanmayı denemeye devam edin. Edison bile bin kere deneyerek ampulü bulmuş.
enesramed dedi: Denedim zaten, yine aynı sorun ortaya çıktı. Genişletmek için tıkla... Umudunuzu yitirmeyin hocam, bağlanmayı denemeye devam edin. Edison bile bin kere deneyerek ampulü bulmuş.
enesramed Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #5 osmangultekin619 dedi: Umudunuzu yitirmeyin hocam, bağlanmayı denemeye devam edin. Edison bile bin kere deneyerek ampulü bulmuş. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam, ben internette çözüm ararken bilgisi olan bir kardeşimiz varsa gelip cevaplar umuduyla buraya yazdım.
osmangultekin619 dedi: Umudunuzu yitirmeyin hocam, bağlanmayı denemeye devam edin. Edison bile bin kere deneyerek ampulü bulmuş. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam, ben internette çözüm ararken bilgisi olan bir kardeşimiz varsa gelip cevaplar umuduyla buraya yazdım.