Merhabalar yeni aldığım bilgisayara Windows 10 kurmak için eski bilgisayarımdan USB belleğime Windows 10 indirmeye çalışıyorum fakat ne yaptıysam sürekli bu hatayı veriyor. Microsoft'un kendi sitesinden indirdiğim Windows kurucu "mediacreationtool20h2" programı ile yapıyorum işlemi. İki seçenek sunuyur USB veya ISO diye ama iki seçenekte de aynı hatayı veriyor. Farklı USB denedim hatta biçimlendirme işlemleri bile yaptım ama yine aynı hatayı verdi ben USB'den kaynaklandığını düşünmüyorum zaten ISO dosyasını masaüstüne indirirken bile hata verdi yardım edebilir misiniz?
hayır yeni bilgisayarı hiç ellemedim duruyor yanımda kasa. önceden kullandığım bilgisayarda usbye windows 10 yükleyip yeni bilgisayara kuracaktım ama windows 10 indirirken hata veriyor
hayır yeni bilgisayarı hiç ellemedim duruyor yanımda kasa. önceden kullandığım bilgisayarda usbye windows 10 yükleyip yeni bilgisayara kuracaktım ama windows 10 indirirken hata veriyor
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
www.technopat.net
Uzun uğraş sonucu şu videoyu buldum ve işe yaradı videoyu çeken arkadaştan Allah razı olsun Kısaca anlatayım Internet Explorer tarayıcısından Microsoft'un Windows indirime sitesine yani aynı siteye giriyoruz ve siteyi Windows Phone görünümüne alıyoruz bu görünümde program indirtmiyor sitede Windows 10'u, sistem dilini ve kaç bit olduğunu seçip direkt olarak indirebiliyoruz ne gerek vardı yani masaüstü sürüm için de böyle yapabilirlerdi ne uğraştık bi Windows indirebilmek için çile resmen ya Yeni bilgisayar olduğu için mahalle arasındaki bilgisayarcılara da götürmek istemedim açıkçası. @Webcam kullanan insan reis çok teşekkür ederim ilgilendiğin için bu arada