Mr.gereksiz Hectopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2016 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi Windows 10'da bu bilgisayar ikonu bilgisayarı satın aldığımda masaüstünde değildi ve bundan rahatsız olmaya başladım. Bu konuda yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2016
Başlıkta da belirttiğim gibi Windows 10'da bu bilgisayar ikonu bilgisayarı satın aldığımda masaüstünde değildi ve bundan rahatsız olmaya başladım. Bu konuda yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim
Asım Demir Technopat Süper Moderatör Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Bin Çözüm, Bir Efsane Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 25.567 Makaleler 105 Çözümler 1.160 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri - Intel Core Ultra 9 285K İşlemci - ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart - Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı - G.SKILL 32 GB TRIDENT Z5 DDR5 7800MHz CL36 RGB RAM - Lian Li O11D EVO RGB Kasa - Arctic Liquid Freezer III Pro 420mm AIO - Samsung 980 Pro 500GB SSD - Samsung 980 Pro 1TB SSD - KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD - WD Black SN810 500GB SSD - MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K - Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz - Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Haber Editörü 25 Eylül 2016 #2 Boş bir alana sağ tıkla "Kişiselleştir" kısmına tıkla "Temalar" kategorisine gir "Masaüstü simge ayarları"na tıkla İstediğin ikonları seç ve uygula
Boş bir alana sağ tıkla "Kişiselleştir" kısmına tıkla "Temalar" kategorisine gir "Masaüstü simge ayarları"na tıkla İstediğin ikonları seç ve uygula
Mr.gereksiz Hectopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2016 #3 Asım Demir dedi: Boş bir alana sağ tıkla "Kişiselleştir" kısmına tıkla "Temalar" kategorisine gir "Masaüstü simge ayarları"na tıkla İstediğin ikonları seç ve uygula Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim en sonunda sizin sayenizde çözümü buldum. O zaman konu kilitlenebilir.
Asım Demir dedi: Boş bir alana sağ tıkla "Kişiselleştir" kısmına tıkla "Temalar" kategorisine gir "Masaüstü simge ayarları"na tıkla İstediğin ikonları seç ve uygula Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim en sonunda sizin sayenizde çözümü buldum. O zaman konu kilitlenebilir.