Yusuko Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 2 Temmuz 2022 #1 Tek kullanıcı var bilgisayarda ve o da admin olarak ayarlı. Yanlışlıkla virüslü bir exe dosyası indirmiş olabilirim ve şimdi silemiyorum böyle bir hata çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Tek kullanıcı var bilgisayarda ve o da admin olarak ayarlı. Yanlışlıkla virüslü bir exe dosyası indirmiş olabilirim ve şimdi silemiyorum böyle bir hata çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Prime777 2 Temmuz 2022 Yusuko dedi: Denedim seçip sil yaptım ama hala duruyor denedim 2-3 kere. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılırken F8 tuşuna sürekli basın ve güvenli moda girerek silmeyi deneyin.
Yusuko dedi: Denedim seçip sil yaptım ama hala duruyor denedim 2-3 kere. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılırken F8 tuşuna sürekli basın ve güvenli moda girerek silmeyi deneyin.
qYusufq Femtopat Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #11 TeknoGamingYT dedi: En kolay yöntem: Dosyanın üzerine 1 kez tıkla ve Shift'e basılı tutarak Delete tuşuna bas. Ardından çıkan ekrandaEvet'e bas. Genişletmek için tıkla... Eyw kral saol Artı 0 Eksi
TeknoGamingYT dedi: En kolay yöntem: Dosyanın üzerine 1 kez tıkla ve Shift'e basılı tutarak Delete tuşuna bas. Ardından çıkan ekrandaEvet'e bas. Genişletmek için tıkla... Eyw kral saol