Windows 10 "Bu öge bulunamadı"

EgeStrqfes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, çok basit mantığı sorunumun. UE 4 indirmiştim önceden ve package indirmiştim, package mi deniyor bilmiyorum ama. UE 4'ü sildim fakat benim biraz depolama sıkıntım vardı, bir video izledim işime yaradı falan. Şimdi baktım, burada 5GB-6 GB'lık UE 4 dosyası var. Başlıktaki hatayı veriyor. Hatta sadece o da değil, BlueStacks bilgisayarımda yüklü fakat o bile olmuyor. Aynı hata hepsinde. Fotoğraf ekte.

1623228813620.png

Benim soruma cevap alamadım çok farklı yere gitti konu korsan arkadaş yüzünden. Tamam dostum her şeyim korsan ben korsan kullanıyorum her şeyi lütfen konumu salda cevap almayı bekleyeyim bende.

Benim soruma cevap alamadım çok farklı yere gitti konu korsan arkadaş yüzünden. Tamam dostum her şeyim korsan ben korsan kullanıyorum her şeyi lütfen konumu salda cevap almayı bekleyeyim bende.

Korsan arkadaş? Dostum biliyor musun gülünç durumdasın, ortanın bir altıyız be biz ona rağmen 5 oyunumu 3'ü Steam kurallara uymaya çalışıyorum. Bahsetmeyin şu konuda benşm param yetmiyor yettikleri ile alıyorum zaten... 😔

Korsan arkadaş? Dostum biliyor musun gülünç durumdasın, ortanın bir altıyız be biz ona rağmen 5 oyunumu 3'ü Steam kurallara uymaya çalışıyorum. Bahsetmeyin şu konuda benşm param yetmiyor yettikleri ile alıyorum zaten... 😔

Allah çarpsın şüphe ediyorum senden Epic Games'ten Unreal Engine'nin bedava oyunlarını falan oynuyorum :D anlamadım senin kafanı ama.

Allah çarpsın şüphe ediyorum senden Epic Games'ten Unreal Engine'nin bedava oyunlarını falan oynuyorum :D anlamadım senin kafanı ama.

Şüphe konusu kafam ın yerinde olmadığı değil mi? Açık konuşmak istiyorsun ama yasak var... Ben deyip haklısın dostum; psikolojik sorunlarım ve ani tansiyon hastalığım var. Seni üzdüysem özür dilerim😔

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı