EaseUS Todo Backup-Acronis True Image gibi uygulamalrla yedekleyebilirsiniz.Hocam burada sanırım OneDrive'a kaydetiyor ya da ben HDD'ye kaydetecek yeri bulamadim.
Windows Yedeklemeyi açın başlata basın ve en altlarda olacaktır. Böyle su yeşili bir bulut var üzerinde yukarı doğru gelen bir ok var.Windows 10 PC'ye format atacağım için içindeki tüm resim müzik vb. şeyleri yedeklemek istiyorum, elimde 1TB'lik harici HDD var, nasıl yedekleyebilirim tüm dosyaları?
Windows yedeklemeyi açın başlata basın ve en altlarda olacaktır. Böyle su yeşili bir bulut var üzerinde yukarı doğru gelen bir ok var.
EaseUS Todo Backup-Acronis True Image gibi uygulamalrla yedekleyebilirsiniz.Hocam burada sanırım OneDrive'a kaydetiyor ya da ben HDD'ye kaydetecek yeri bulamadim.
EaseUS todo Backup-Acronis True Image gibi uygulamalrla yedekleyebilirsiniz.
Evet sorunsuz olarak çalışacaktır.Hocam bu uygulamalar bütün resimleri alır değil mi emanet PC'ye yapacağım çünkü Windows 10 kaldırıp 8.1 kuracağız 8.1 de çalışırlar mı?
Eğer işe yaramadıysa söyleyin çözelim bu konuyuHocam bu uygulamalar bütün resimleri alır değil mi emanet PC'ye yapacağım çünkü Windows 10 kaldırıp 8.1 kuracağız 8.1 de çalışırlar mı?
Evet sorunsuz olarak çalışacaktır.
Eğer işe yaramadıysa söyleyin çözelim bu konuyu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.