Halil1221 Femtopat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #1 Herkese iyi günler bilgisayarı açtığımda bu görüntü ile karşılaştım. Masaüstümdeki bütün dosyalarım kayboldu. Şimdiden iyi sosyaller.
Herkese iyi günler bilgisayarı açtığımda bu görüntü ile karşılaştım. Masaüstümdeki bütün dosyalarım kayboldu. Şimdiden iyi sosyaller.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #2 Halil1221 dedi: Herkese iyi günler bilgisayarı açtığımda bu görüntü ile karşılaştım. Masaüstümdeki bütün dosyalarım kayboldu. Şimdiden iyi sosyaller. Eki Görüntüle 2331359 Genişletmek için tıkla... Masaüstü>sağ tık>görünüm>masaüstü öğelerini göster yapın.
Halil1221 dedi: Herkese iyi günler bilgisayarı açtığımda bu görüntü ile karşılaştım. Masaüstümdeki bütün dosyalarım kayboldu. Şimdiden iyi sosyaller. Eki Görüntüle 2331359 Genişletmek için tıkla... Masaüstü>sağ tık>görünüm>masaüstü öğelerini göster yapın.
xXenom Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 1.877 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #3 Masaüstüne sağ tıklayıp görünüm menüsünden "Masaüstü öğelerini göster" seçeneğini etkinleştirmeyi dener misin?
Masaüstüne sağ tıklayıp görünüm menüsünden "Masaüstü öğelerini göster" seçeneğini etkinleştirmeyi dener misin?
Halil1221 Femtopat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #4 erayisteya dedi: Masaüstü>sağ tık>görünüm>masaüstü öğelerini göster yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım düzelmedi maalesef xXenom dedi: Masaüstüne sağ tıklayıp görünüm menüsünden "Masaüstü öğelerini göster" seçeneğini etkinleştirmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı maalesef
erayisteya dedi: Masaüstü>sağ tık>görünüm>masaüstü öğelerini göster yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım düzelmedi maalesef xXenom dedi: Masaüstüne sağ tıklayıp görünüm menüsünden "Masaüstü öğelerini göster" seçeneğini etkinleştirmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı maalesef
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #5 Halil1221 dedi: Yaptım düzelmedi maalesef. Denedim olmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Windows 10 arada sapıtabiliyor o yüzden böyle şeyler yapması garibime gitmiyor.
Halil1221 dedi: Yaptım düzelmedi maalesef. Denedim olmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Windows 10 arada sapıtabiliyor o yüzden böyle şeyler yapması garibime gitmiyor.
Halil1221 Femtopat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #6 erayisteya dedi: Peki bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Windows 10 arada sapıtabiliyor o yüzden böyle şeyler yapması garibime gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Evet 3 defa
erayisteya dedi: Peki bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Windows 10 arada sapıtabiliyor o yüzden böyle şeyler yapması garibime gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Evet 3 defa