K Kadir5 Hectopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2017 #1 Merhabalar ben bu bilgisayarı alalı 4 gün oldu daha internet bağlatmadım ve benim ilk bilgisayarım olduğu için pek bilgim yok, içeri başka odaya gittim geldikten sonra ekran bu şekildeydi. Yardımcı olursanız çok makbule geçer iyi Bayramlar.
Merhabalar ben bu bilgisayarı alalı 4 gün oldu daha internet bağlatmadım ve benim ilk bilgisayarım olduğu için pek bilgim yok, içeri başka odaya gittim geldikten sonra ekran bu şekildeydi. Yardımcı olursanız çok makbule geçer iyi Bayramlar.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 25 Haziran 2017 #2 Masaüstüne sağ tıkla. Bu şekilde ayarla.
K Kadir5 Hectopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2017 #3 THE_MILLER dedi: Masaüstüne sağ tıkla. Bu şekilde ayarla. Eki Görüntüle 244053 Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı, başka ne sorun olabilir. Bir de foto atmaya çalışıyorum ama atamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2017
THE_MILLER dedi: Masaüstüne sağ tıkla. Bu şekilde ayarla. Eki Görüntüle 244053 Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı, başka ne sorun olabilir. Bir de foto atmaya çalışıyorum ama atamıyorum.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 25 Haziran 2017 #4 PrintScreen ile görüntü al. Painte yapıştırıp masaüstüne kaydet. Sonra mesaja yükle.
K Kadir5 Hectopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2017 #5 THE_MILLER dedi: PrintScreen ile görüntü al. Painte yapıştırıp masaüstüne kaydet. Sonra mesaja yükle. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar şu anda açılıyor ama hiçbir uygulama çalışmıyor ne google a nede ayarlara hiçbir şeye girmiyor o yüzden şuan mobil den yazıyorum
THE_MILLER dedi: PrintScreen ile görüntü al. Painte yapıştırıp masaüstüne kaydet. Sonra mesaja yükle. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar şu anda açılıyor ama hiçbir uygulama çalışmıyor ne google a nede ayarlara hiçbir şeye girmiyor o yüzden şuan mobil den yazıyorum
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 25 Haziran 2017 #6 Sistemine zararlı bulaşmış olabilir. Sistem geri yükleme gerçekleştirin. Zararlı temizliği yapın.
K Kadir5 Hectopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2017 #7 THE_MILLER dedi: Sistemine zararlı bulaşmış olabilir. Sistem geri yükleme gerçekleştirin. Zararlı temizliği yapın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını biliyorsanız yardımcı olur musun?
THE_MILLER dedi: Sistemine zararlı bulaşmış olabilir. Sistem geri yükleme gerçekleştirin. Zararlı temizliği yapın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını biliyorsanız yardımcı olur musun?