A Ahmed ARİF Hectopat Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2014 #1 Siteleri şu an takip ediyorum şöyle bir yazı buldum Windows 10‘u denemek istiyorsanız, etkinliğin hemen ardından indirebileceğiniz paylaşılan bilgiler arasında. Gelişmeleri aktaracağız, takipte kalın Şu an indirme adreslerini arıyorum Kötü haber. Windows 10'un çıkış tarihi olarak ise 2015 yılının sonları gösteriliyor. Yani daha oldukça uzun bir süre beklemeye devam edeceğiz gibi görünüyor. Yarın ilk sürüm verilecekmiş sosyalde merakla bekliyoruz Her geçen saniye bilgiler artıyor Windows 8 Tüketici Önizlemesi yakında geliyor. - Microsoft Windows Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2014
Siteleri şu an takip ediyorum şöyle bir yazı buldum Windows 10‘u denemek istiyorsanız, etkinliğin hemen ardından indirebileceğiniz paylaşılan bilgiler arasında. Gelişmeleri aktaracağız, takipte kalın Şu an indirme adreslerini arıyorum Kötü haber. Windows 10'un çıkış tarihi olarak ise 2015 yılının sonları gösteriliyor. Yani daha oldukça uzun bir süre beklemeye devam edeceğiz gibi görünüyor. Yarın ilk sürüm verilecekmiş sosyalde merakla bekliyoruz Her geçen saniye bilgiler artıyor Windows 8 Tüketici Önizlemesi yakında geliyor. - Microsoft Windows
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 30 Eylül 2014 #2 Yarın geliyor ilk sürümü. Teknik Önizleme sürümü olacak.
ylmz R Kilopat Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2014 #3 Ben de öyle bir yazı görmüştüm nisan 2015 diye. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2014
Aykut Tosun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2013 Mesajlar 1.188 Makaleler 2 Yer Denizli / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2014 #4 Windows 8 Tüketici Önizlemesi yakında geliyor. - Microsoft Windows
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2014 #5 Ben şimdi gece uyuyamam, durmadan o sayfayı yenileyip dururum. Keşke yarın haftasonu falan olsaydı da sabaha kadar bekleseydim.
Ben şimdi gece uyuyamam, durmadan o sayfayı yenileyip dururum. Keşke yarın haftasonu falan olsaydı da sabaha kadar bekleseydim.