MehmetKeee Hectopat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar şuan Windows 10'a geçiş yaptım. Ancak grafık surucusunu gormedı sanırsam. Bakıyorum goruntu bulanık duruyor. Format attıktan sonrakı pc goruntusu var. Tekrar grafik kartı sürücüsünü yüklesem düzelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2015
Arkadaşlar şuan Windows 10'a geçiş yaptım. Ancak grafık surucusunu gormedı sanırsam. Bakıyorum goruntu bulanık duruyor. Format attıktan sonrakı pc goruntusu var. Tekrar grafik kartı sürücüsünü yüklesem düzelir mi?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 2 Ağustos 2015 #2 [Çözüm] Windows 10 Sonrası Bulanık Görüntü ve DPI Sorunları | Technopat Sosyal Bu konuya da bakabilirsin. Site dışına çıkmaya gerek yok.
[Çözüm] Windows 10 Sonrası Bulanık Görüntü ve DPI Sorunları | Technopat Sosyal Bu konuya da bakabilirsin. Site dışına çıkmaya gerek yok.
berkan5555 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2015 #3 Arkadaşlar videodakini yapmaya kalktım bilgisayar benden şifre istedi. Ben bilgisayara şifre koymadım lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2017
Arkadaşlar videodakini yapmaya kalktım bilgisayar benden şifre istedi. Ben bilgisayara şifre koymadım lütfen yardım edin.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 6 Ağustos 2015 #4 Microsoft hesabınla oturum açtıysan onun şifresini istiyordur.