Windows 10 bulut üzerinden PC sıfırlama

Rüsteman

Decapat
Daha fazla  
Şimdi ben telefonuma Windows 10 indirip onu bulutuma atsam ve (şu an mavi ekrandan çıkamıyorum) PC'yi bulut uzerinden sıfırla desem işe yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ben telefonuma Windows 10 indirip onu bulutuma atsam ve (şu an mavi ekrandan çıkamıyorum) PC'yi bulut uzerinden sıfırla desem işe yarar mı?
Kolay bir yol arıyorsan:
İnternet kafeye (Komşu, akraba vs. de olur.) git ve adamdan Windows 10 ISO indirmek için izin iste. İndirip flaşa yazdır ve kurulumu yap.

Bulut üzerinden sıfırlama seçeneği sandığınız gibi bir şey değil yanılmıyorsam. O seçeneği seçtiğinizde Windows, Windows'u internetten kendisi indirip kuruyor ki bu sizin için mümkün değil galiba çünkü Mavi Ekrandan çıkamıyorum diyorsunuz.

Üstteki arkadaşın dediği daha mantıklı, basit, kolay bir seçenek.

Ancak ne kadar işe yarar bilmiyorum, isoyu telefonunuzdan indirip bir dönüştürücü ile yine telefonunuzdan usbye yazdırabilirsiniz. Sanırım böyle bir şey mümkün. En azından bir seçenek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı