Windows 10 C diski bölünemiyor

Gqkmen42

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Linux kuracağım fakat flash belleğim kayıp, ben de Rehber: USB olmadan Linux kurulumu bu
Konudan yardım alarak kuracaktım fakat disk ayırmaya geldiğimde en fazla 650 MB ayırabiliyorum fakat benim 4 GB ayırmam lazım yardımcı olur musunuz?

Sanal bellek dosyasını sil yeniden başlat böldükten sonra yine eklersin.

Gelişmiş sistem ayarları>performans kısmından ayarlar>gelişmiş>sanal bellek kısmından değiştir>tüm sürücülerde disk belleği boyutunu otomatik yönet kısmını kaldır>disk belleği dosyası yok>ayarla>tamam>yeniden başlat
(tekrar eklemek için sanırım otomatik yönet tikini koymak yetiyor)

Muhtemelen bundan sonra böldürür.

hocam dediklerinizin aynısı yaptım fakat hala aynı

hocam dediklerinizin aynısı yaptım fakat hala aynı
Disk birleştirme yapmayı deneyebilirsin. Ayarlar>Depolama>Sürücüleri en iyi duruma getir. Biraz uzun sürebilir. O da işe yaramassa bildiğim başka bir yol yok.

Disk birleştirme yapmayı deneyebilirsin. Ayarlar>Depolama>Sürücüleri en iyi duruma getir. Biraz uzun sürebilir. O da işe yaramassa bildiğim başka bir yol yok.
hocam çözümü nerden bulabilirim başka

Yani ben bu ikisiyle çözmüştüm o yüzden bilmiyorum. İnternetten araştırın isterseniz buraya cevap gelene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…