Bugün ikinci kez başıma gelen bir olay hakkında soru sormak için buradayım. Nedendir bilmiyorum ama C: Klasörüm yani SSD'de kendiliğinden yer açılıyor. 1 GB altına iniyor bazen. Bu kez yine 1 GB yer kalmıştı. Hemen kendine 8 GB yer açtı. Kendiliğinden ve nasıl açtığını bilmiyorum belki de çok önemli şeyleri sildi kocaman bilgisayarda neyin silinip silinmediğini de anlayamıyorum. Nelerin silindiğini anlama şansım ya da bu olayı neden yaptığını bileniniz var mı? Çünkü bu artık can sıkıcı olmaya başladı virüs taraması yaptım bir sıkıntı gözükmüyor. SSD acaba bozulmuş olabilir mi diye gittim HD Tune Pro uygulamasını kullandım. Onda da bir sıkıntı yok. Ama nedense böyle bir şey oluyor. Acaba kendiliğinden mi siliyor yoksa başka şekilde mi yer boşalıyor. Şu anda bunu yazarken daha 5 dakika içinde yine kendiliğinden oynadı. En başta 1 GB boş alan vardı. Sonra kendiliğinden 7.5 GB boş alan olacak şekilde yer açtı ben daha bu yazıyı yazarken ve bitirmemişken yani 5 dakika gibi kısa bir süre içerisinde 6.5 GB'ye düştü. Bu nasıl iş anlamış değilim bir sıkıntı oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum.