Windows 10 C ve D diskini format ekraninda birlestirmek

Aecgrehrt

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar kolay gelsin. Ben PC'yi formatlarken sadece C diskinin olmasini istiyorum, nasil yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar kolay gelsin. Ben PC'yi formatlarken sadece C diskinin olmasini istiyorum, nasil yapabilirim?
Alakasız olacak ama sen birkaç saat önce sürücü kurmak hakkında konu açmıştın. Bir sorun mu meydana geldi?

Disk Yönetme ekranı gelince C: ve D: diski dahil bütün dosyaları silin. Tek bir disk kalacak. Üstüne tıklayıp evet derseniz C: diski oluşturacak ve windows'u C diskine kuracaktır. Yani istediğiniz gibi tek disk kalacaktır.
Ben böyle biliyorum. Youtube'dan araştırmanızda fayda var.

O zaman D diskinin depolama alanını kullanamazsınız. Çok saçma. Sistemin C diskine kurulmasını istiyorsanız C diskini seçip ileri deyin.

Alakasız olacak ama sen birkaç saat önce sürücü kurmak hakkında konu açmıştın. Bir sorun mu meydana geldi?

Hocam ben bu kullanıcı yeni hesap açtım. Sürücü olayını sormamın sebebi bilgisayara sürücüleri kuramamamdı. Fakat sonra çözümünü buldum ve herhalde bunu sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…