yakarmi Femtopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #1 Başlıkta da belirttigim gibi C920 cihaz satın aldım fakat Windows 10 görmüyor nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2025
Furkan Çatana Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #2 Sürücüsünü kurdun mu? Artı 0 Eksi
KS KS yakarmi Femtopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #3 Furkan Çatana dedi: Sürücüsünü kurdun mu? Genişletmek için tıkla... evet hepsini denedim direkt olarak görmüyor usbyi aygıt yöneticisinde falan cıkmıyor Artı 0 Eksi
Furkan Çatana dedi: Sürücüsünü kurdun mu? Genişletmek için tıkla... evet hepsini denedim direkt olarak görmüyor usbyi aygıt yöneticisinde falan cıkmıyor
Furkan Çatana Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #4 yakarmi dedi: Evet hepsini denedim direkt olarak görmüyor USB'yi aygıt yöneticisinde falan cıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Enteresan başka PC varsa onda dene. Artı 0 Eksi
yakarmi dedi: Evet hepsini denedim direkt olarak görmüyor USB'yi aygıt yöneticisinde falan cıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Enteresan başka PC varsa onda dene.
KS KS yakarmi Femtopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #5 Furkan Çatana dedi: Enteresan başka PC varsa onda dene. Genişletmek için tıkla... diğer bir windows 10 kasam var onda da denedim yok görmüyor Artı 0 Eksi
Furkan Çatana dedi: Enteresan başka PC varsa onda dene. Genişletmek için tıkla... diğer bir windows 10 kasam var onda da denedim yok görmüyor
Furkan Çatana Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #6 yakarmi dedi: Diğer bir Windows 10 kasam var onda da denedim yok görmüyor. Genişletmek için tıkla... Alla alla bozuk desem şimdi kullanmadığım için bir şey diyemem olmadı aldığınız yerle bir görüşün. Artı 0 Eksi
yakarmi dedi: Diğer bir Windows 10 kasam var onda da denedim yok görmüyor. Genişletmek için tıkla... Alla alla bozuk desem şimdi kullanmadığım için bir şey diyemem olmadı aldığınız yerle bir görüşün.