Riza610 Kilopat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2017 #1 Merhabalar benim bilgisayarımda bir sıkıntı var herhangi bir oyunda fark etmiyor Capslock ya da numlocka tıkladığımda beni masaüstüne atıyor. Geri geliyorum yine bastığımda yine masaüstüne yolluyor bunun sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2017
Merhabalar benim bilgisayarımda bir sıkıntı var herhangi bir oyunda fark etmiyor Capslock ya da numlocka tıkladığımda beni masaüstüne atıyor. Geri geliyorum yine bastığımda yine masaüstüne yolluyor bunun sebebi ne olabilir?
cprox Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 41 Çözümler 1 2 Ağustos 2020 #2 Sağ altta da caps lock açık gibi bir ibare çıkıyorsa çözümü burada: Sağ Altta Caps Lock İmgesi Nasıl Kapatılır? - Technopat Sosyal
Sağ altta da caps lock açık gibi bir ibare çıkıyorsa çözümü burada: Sağ Altta Caps Lock İmgesi Nasıl Kapatılır? - Technopat Sosyal
Pokemon Ferhat Centipat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 2 Ağustos 2020 #3 cprox dedi: Sağ altta da caps lock açık gibi bir ibare çıkıyorsa çözümü burada: Sağ Altta Caps Lock İmgesi Nasıl Kapatılır? - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... 3 yıl sonra verilen yanıt biraz garip olmuş sanki.
cprox dedi: Sağ altta da caps lock açık gibi bir ibare çıkıyorsa çözümü burada: Sağ Altta Caps Lock İmgesi Nasıl Kapatılır? - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... 3 yıl sonra verilen yanıt biraz garip olmuş sanki.
cprox Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 41 Çözümler 1 5 Ağustos 2020 #4 Pokemon Ferhat dedi: 3 yıl sonra verilen yanıt biraz garip olmuş sanki. Genişletmek için tıkla... Hocam insanlar sorunlarını google'da arattığında bu gibi konularla karşılaşıyor. Ben de bu konuya bu şekilde ulaştım.
Pokemon Ferhat dedi: 3 yıl sonra verilen yanıt biraz garip olmuş sanki. Genişletmek için tıkla... Hocam insanlar sorunlarını google'da arattığında bu gibi konularla karşılaşıyor. Ben de bu konuya bu şekilde ulaştım.
Pokemon Ferhat Centipat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 5 Ağustos 2020 #5 cprox dedi: Hocam insanlar sorunlarını google'da arattığında bu gibi konularla karşılaşıyor. Ben de bu konuya bu şekilde ulaştım. Genişletmek için tıkla... Yok, yok. Dediğim çoktan çözmüştür. Ama konuya rastlayacak birine yardımcı olmak; evet, güzel bir eylem.
cprox dedi: Hocam insanlar sorunlarını google'da arattığında bu gibi konularla karşılaşıyor. Ben de bu konuya bu şekilde ulaştım. Genişletmek için tıkla... Yok, yok. Dediğim çoktan çözmüştür. Ama konuya rastlayacak birine yardımcı olmak; evet, güzel bir eylem.