Malefic Hectopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 173 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2015 #1 Skype, Facebook ve kamera uygulaması kamerayı görmüyor. Casper Nirvana CN.EVY4702A kullanıyorum, driver'ı nerden bulabilirim?
Skype, Facebook ve kamera uygulaması kamerayı görmüyor. Casper Nirvana CN.EVY4702A kullanıyorum, driver'ı nerden bulabilirim?
ErenTeke Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 303 Çözümler 1 9 Eylül 2015 #2 Bilgisayarın seri numarasını söylersen yardımcı olabilirim? Komut istemine; wmic bios get serialnumber yazarak öğrenebilirsin. Son düzenleme: 9 Eylül 2015
Bilgisayarın seri numarasını söylersen yardımcı olabilirim? Komut istemine; wmic bios get serialnumber yazarak öğrenebilirsin.
Malefic Hectopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 173 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2015 #3 ErenTeke dedi: Bilgisayarın seri numarasını söylersen yardımcı olabilirim? Komut istemine; wmic bios get serialnumber yazarak öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Buyrun; SerialNumber MBSR000930287
ErenTeke dedi: Bilgisayarın seri numarasını söylersen yardımcı olabilirim? Komut istemine; wmic bios get serialnumber yazarak öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Buyrun; SerialNumber MBSR000930287
ErenTeke Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 303 Çözümler 1 13 Eylül 2015 #4 Malefic dedi: Buyrun; SerialNumber MBSR000930287 Genişletmek için tıkla... Casper sitesinde aradım ama "MBSR000930287 için ürün bulunamadı!" dedi. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Burayı bir okuyun isterseniz. Ama driverlık bi durum yok bence olsa zaten windows update hallediyor. Bilgisayar ile birlikte gelen driver cd'si varsa onun içindekini kurun.
Malefic dedi: Buyrun; SerialNumber MBSR000930287 Genişletmek için tıkla... Casper sitesinde aradım ama "MBSR000930287 için ürün bulunamadı!" dedi. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Burayı bir okuyun isterseniz. Ama driverlık bi durum yok bence olsa zaten windows update hallediyor. Bilgisayar ile birlikte gelen driver cd'si varsa onun içindekini kurun.
Malefic Hectopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 173 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2015 #5 Bilgisayar ile herhangi bir cd yada dvd gelmedi maalesef. Aygıt yöneticisinde de yüklenmeyen bir sürücü görünmüyor.
Bilgisayar ile herhangi bir cd yada dvd gelmedi maalesef. Aygıt yöneticisinde de yüklenmeyen bir sürücü görünmüyor.
ErenTeke Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 303 Çözümler 1 18 Eylül 2015 #6 Malefic dedi: Bilgisayar ile herhangi bir cd yada dvd gelmedi maalesef. Aygıt yöneticisinde de yüklenmeyen bir sürücü görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Donanımsal bir sorun olabilirmi? Webcam hasar almış olabilir.
Malefic dedi: Bilgisayar ile herhangi bir cd yada dvd gelmedi maalesef. Aygıt yöneticisinde de yüklenmeyen bir sürücü görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Donanımsal bir sorun olabilirmi? Webcam hasar almış olabilir.