Windows 10 Catalyst Control Center Gözükmeme Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EmreTunel

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistemimi Windows 10'a yükselttim ve Catalyst control center gözükmüyor. Recep abi'nin videosunu görmüştüm onu yapıcaktım. Yeni fark ettim. AMD değiştirilen grafikler adlı video. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

• Aygıt Yöneticisi'ni açın
  • Görüntü Bağdaştırıcıları, burdan AMD yazan sürücüyü sağ tıklayıp güncelleştir deyin.
  • Güncellenir ve yeniden kurulur (yükseltmede olan hata vb. gider diye umuyorum). Hiçbir şey kaybetmiş olmazsınız.
Tavsiyem AIDA64 programı ile Win10 Sisteminizin Key'ini öğrenin ve ardından temiz bir kurulum yapın kurulumda AIDA64'ten öğrendiğiniz Key'i girin, böylesi daha verimli olacaktır.

Değiştirilebilir grafikler hep sıkıntı. Kontrol bende olmalı, o kendi otomatik geçmemeli. Sürekli birinde kalması daha kullanışlı ayrıca bazı grafik hatalarını ortadan kaldırmış oluyorsunuz.

Arkadaşlar sorunu çözdüm control center yazıp AMD'nin kendi sitesindeki son sürümü indirirseniz sorun çözülüyor.

Geri dönüşün için teşekkürler. Yönetim, konu başlığına ''çözüldü'' yazar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…