Windows 10 CD ile CD'den boot edememe sorunu

SorrowSong

Hectopat
Daha fazla  
Benim laptobumda isletim sistemi yok. Daha once Windows 7 vardi ama kurulum sirasinda bir hata yuzunden isletim sistemini silince iste kurulmadi. Şimdi bos ici. Ben Windows 10 CD'si aldim ama CD'en boot edemiyorum. CD-ROM'u BIOS'tan ilk siraya aldim. Ama yine de harddiskten baslatiyor. Boylece BootMgr eksik hatasi veriyor. Bu hata zaten isletim sistemi olmamasindan dolayi herhalde. BIOS'tan sirasiyla CD ROM network boot ve HDD yaptigimdan ise network boot'dan aciyor. Network boot ne bilmiyorum. Yardim edin lutfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu ile ilgili olan resmi Microsoft destek sayfası.

Konu ile ilgili olan resmi Microsoft destek sayfası.
Belirtdiğiniz şeyin arkadaşın sorunuyla ilgisi yok. Windows 7'de virüslerden dolayı Bootmgr dosyası siliniyor ve açılmıyor.

Aldığınız CD/DVD bootable olmadığı için format ekranına geçemiyorsunuz. Veya disk çizilmiş de olabilir. Size önerim 8GB bir USB alın ve güncel Windows kurulum imajını yazdırıp format atın.

Network boot, ağ üzerinde bulunan bir kaynak bilgisayardan bilgisayarı başlatmaktır. Hakkında bir şey bilmenize gerek yok. Zaten ben de bu kadar biliyorum.

Aldığınız CD/DVD bootable olmadığı için format ekranına geçemiyorsunuz. Veya disk çizilmiş de olabilir. Size önerim 8GB bir USB alın ve güncel Windows kurulum imajını yazdırıp format atın
Doğru. DVD/CD bootable değilse gözükmez. USB ile kurulum genelde daha sağlıklı olur bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…