Windows 10 CD ile Ekran Kartı Sürücü Kurunca siyah ekran problemi

Kalphsonn

Hectopat
Daha fazla  
2 gün önce win10 sistemimi sistem ayarlarina sifirlamıstım bu sebeple bilgisayarda bulunan bazi driverler gitmiş. AMD r7 240 ekran kartimin CD'sinden driverimi yukledim. Yuklenirken driverin en fazla 8.1 destekledigini unuttum. Driver yuklendikten sonra soket giriş sesi geldi ve ekranim siyah oldu. Bilgisayarimi kapatip actiktan sonra da işlemci ekranindan sonra siyah ekran geliyor. Fare imleci de gozukmuyor. İşin garip yanı guvenli modda da baslayamiyorum. Ayni sorun karşima çikiyor. Formattan başka bir çözum yolu var midir arkadaşlar ?

Bu gün ekran kartımı birine sattım. Msi r9 290. Bana driver kurulunca siyah ekran olduğunu, görüntü gelmediğini söyledi. Acaba Amd nin resmi sitesinden mi indirdiniz driveri?

Bu gün ekran kartımı birine sattım. Msi r9 290. Bana driver kurulunca siyah ekran olduğunu, görüntü gelmediğini söyledi. Acaba Amd nin resmi sitesinden mi indirdiniz driveri?

Başlıkta belirtilen gibi CD ile yükledim ama sanırım aynı yola çıkıyor. Acaba ekran kartımı soketten çıkarıp onboard GPU üzerinden driver'i silebilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı