H Hasan Aksoy Hectopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2015 #1 Selamun aleykum arkadaşlar. Windows 10 or,jinal kurdum ve CD ROM'u bilgisayardan komple çıkarttım. Tekrar taktıgımda CD ROM'u görmedi bilgisayar restartladım. Regedit ayarları filan denedim gene de görmedi. Yardım edecek var mı? Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2015
Selamun aleykum arkadaşlar. Windows 10 or,jinal kurdum ve CD ROM'u bilgisayardan komple çıkarttım. Tekrar taktıgımda CD ROM'u görmedi bilgisayar restartladım. Regedit ayarları filan denedim gene de görmedi. Yardım edecek var mı? Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 29 Eylül 2015 #2 Aygıt Yöneticisinde görünüyor mu ?
H Hasan Aksoy Hectopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2015 #4 MF dedi: Aygıt Yöneticisinde görünüyor mu ? Genişletmek için tıkla... görünüyor 54046 dedi: Bağlantıları doğru yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... yapıldı yapılmasa ışşıkları yanmaz yada cd rom açılmazdı
MF dedi: Aygıt Yöneticisinde görünüyor mu ? Genişletmek için tıkla... görünüyor 54046 dedi: Bağlantıları doğru yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... yapıldı yapılmasa ışşıkları yanmaz yada cd rom açılmazdı