M Monsterer11 Kilopat Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2016 #1 Formatladım fakat cd'leri taktığımda install gibi bir seçenek yoktu. Windows 10'dan mı kaynaklanır? Ekran kartını denedim 7-8-Vista destekler yazıyordu onu yükleyebildim diğer chipset driverı kullanılabilir değil basılmıyor.
Formatladım fakat cd'leri taktığımda install gibi bir seçenek yoktu. Windows 10'dan mı kaynaklanır? Ekran kartını denedim 7-8-Vista destekler yazıyordu onu yükleyebildim diğer chipset driverı kullanılabilir değil basılmıyor.
SerkanKNC Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 238 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2016 #2 Zaten en güncel driverler. Firmaların kendi internet sitelerinde.
Seiko256 Megapat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 267 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2016 #3 İnternetten, kendi sitelerinden indir. Windows zaten otomatik kuruyor driverları ordan güncellersin.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 29 Haziran 2016 #4 CD üzerinden eski sürücüleri yükleyerek sisteme zarar vermişsiniz zaten. Windows Update ile güncelleştirme yaptığınızda sürücüleriniz de güncellenir.
CD üzerinden eski sürücüleri yükleyerek sisteme zarar vermişsiniz zaten. Windows Update ile güncelleştirme yaptığınızda sürücüleriniz de güncellenir.