Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar Windows 10 Pro 64-Bit işletim sistemim var fakat bu işletim sisteminde o kadar bilgili değilim, yeni geçtim. Biraz yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2019
Arkadaşlar Windows 10 Pro 64-Bit işletim sistemim var fakat bu işletim sisteminde o kadar bilgili değilim, yeni geçtim. Biraz yardım eder misiniz?
TAHAU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2017 Mesajlar 1.663 Makaleler 2 Çözümler 1 30 Temmuz 2019 #2 Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi - Technopat Sosyal Bu rehbere bakabilirsin ama bence Windows'un koruması açık olsun ve günlük Ccleaner ile temizleme yapmanız yeterli.Ayrıca Windows Updateleri aksatmayın.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi - Technopat Sosyal Bu rehbere bakabilirsin ama bence Windows'un koruması açık olsun ve günlük Ccleaner ile temizleme yapmanız yeterli.Ayrıca Windows Updateleri aksatmayın.
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2019 #3 TAHAU dedi: Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi - Technopat Sosyal Bu rehbere bakabilirsin ama bence Windows'un koruması açık olsun ve günlük Ccleaner ile temizleme yapmanız yeterli.Ayrıca Windows Updateleri aksatmayın. Genişletmek için tıkla... Teşşekürler.
TAHAU dedi: Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi - Technopat Sosyal Bu rehbere bakabilirsin ama bence Windows'un koruması açık olsun ve günlük Ccleaner ile temizleme yapmanız yeterli.Ayrıca Windows Updateleri aksatmayın. Genişletmek için tıkla... Teşşekürler.
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2019 #4 Buraya da göz atabilirsin. Windows 10 Hızlandırma Rehberi - Technopat