Windows 10 chipset driver güncellenmiyor

ll.Mehmed

Hectopat
Chipset driver güncellemek istedim anakart modelim Dell eski bir anakart Dell sürücü yükleme merkezine girdim ancak anakart Windows 10 desteklemiyor bende Windows 10 Home kullanıyorum anakart Max Windows 8 sürücüsü yüklüyor yani chipset driver güncelleyemedim. Güncellemenin başka bir yolu var mı?

Belki biraz araştırarak insanların yaptığı Custom driverları bulabilirsiniz mesela ben GMA 4500 mhd ekran kartı için Windows 10 desteği yoktu indirerek nightMayorun yaptığı Custom driveri indirerek çözüm bulmuştum

Chipset driver güncellemek istedim anakart modelim Dell eski bir anakart Dell sürücü yükleme merkezine girdim ancak anakart Windows 10 desteklemiyor bende Windows 10 Home kullanıyorum anakart Max Windows 8 sürücüsü yüklüyor yani chipset driver güncelleyemedim. Güncellemenin başka bir yolu var mı?

Eğer tam olarak chipsetin ismini söylerseniz daha yardımcı olabiliriz.

Son düzenleme:
Belki biraz araştırarak insanların yaptığı Custom driverları bulabilirsiniz mesela ben GMA 4500 mhd ekran kartı için Windows 10 desteği yoktu indirerek nightmayorun yaptığı Custom driveri indirerek çözüm bulmuştum.

Eğer tam olarak chipsetin ismini söylerseniz daha yardımcı olabiliriz.

Dell sitesine 5FGXPS1 olarak yazınca çıkıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı