Windows 10 Çıktığında Windows 8.1 Bilgisayarlar Ucuzlar mı?

zxasdx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yani bir laptop almak istiyorum. Windows 10 öncesi tüm üreticiler Windows 10'lu ürünleri piyasaya çıkarmadan önce Windows 8'lileri ellerinden çıkartmak için fiyatlarını indirebileceğini düşündüm. Bu benim fikrim. Doğru olabilir mi ? Yorumlarda yazarsanız sevinirim. Ve ne zaman almam lazım? Bu hafta mı yoksa Windows 10 çıktıktan sonraki 1 aylık sürede mi?

Döviz yükseldiği için bir düşüş olacağını düşünmüyorum. Zaten düşecek olsa idi bu zamana kadar düşerdi. Az bir zaman kaldı çıkmasına.

Bu sebeple düşüş olmayacak bence. Bundan sonraki zamanlarda fiyatlandırılacak ürünlerde belki biraz düşüş olabilir ama onda da çok olacağını sanmıyorum ben.

Hiç sanmıyorum dolar ne zaman düşer o zaman fiyatlarda düşüş olur diyeceğim ama Türkiye de bulunan teknoloji marketlere güven olmaz dolar düşer onlar zam yapar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı