SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.446 Çözümler 9 12 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, Windows 10'da format atarken SSD'yi biçimlendiremedim. GPT sorunu oldu. Diskpart yöntemiyle komut dosyasını açtım. SSD'yi select disc 0 olarak seçtim. Eğer clean komutunu girersem sadece SSD mi silinir? Yoksa HDD olan D'de silinir mi?
Arkadaşlar, Windows 10'da format atarken SSD'yi biçimlendiremedim. GPT sorunu oldu. Diskpart yöntemiyle komut dosyasını açtım. SSD'yi select disc 0 olarak seçtim. Eğer clean komutunu girersem sadece SSD mi silinir? Yoksa HDD olan D'de silinir mi?
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.711 Makaleler 3 Çözümler 88 12 Eylül 2020 #2 Seçili olan diskteki bölümler komple silinir. Başka diskteki bölümlere bir şey olmaz.
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.446 Çözümler 9 12 Eylül 2020 #3 kaiser soze dedi: Seçili olan diskteki bölümler komple silinir. başka diskteki bölümlere bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
kaiser soze dedi: Seçili olan diskteki bölümler komple silinir. başka diskteki bölümlere bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.140 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #4 Sadece seçilen temizlenir.