Windows 10 ClipSVC hatası

SkyDusk

Kilopat
Merhaba, bilgisayarımda uzun süredir ara sıra olay görüntüleyicisine bakıyorum ve her seferinde binlerce ClipSVC hatası görüyorum(bunlar aynı zaman temp klasörümü dolduruyorlar...). Hizmet nedense kapalı, ve ne işe yaradığını da bilmiyorum biri açıklar ise sevinirim.

ClipSVC kapalıysa Microsoft Store ve uygulamaları da çalışmaz kendi kendine kapanacağını düşünmüyorum bazı crack oyunları indirmek için kapatılıyor crack oyunmu kullanıyorsunuz?

ClipSVC kapalıysa Microsoft Store ve uygulamaları da çalışmaz kendi kendine kapanacağını düşünmüyorum bazı crack oyunları indirmek için kapatılıyor crack oyunmu kullanıyorsunuz?
Hayır crack filan yüklemek için kapatmaya çalışmadım nasıl olduysa kendi kendine kapanmış. İnternette başlatma yöntemleri buldum regeditfix tarzı onları kullansam sorun olur mu?

Hayır crack filan yüklemek için kapatmaya çalışmadım nasıl olduysa kendi kendine kapanmış. İnternette başlatma yöntemleri buldum regeditfix tarzı onları kullansam sorun olur mu?

Bu yöntemle açabilirsin, programa veya Regedit dosyasına gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…