Mefta Hectopat Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2018 #1 Birkaç gün önce gelen W10 güncellemesinden sonra bilgisayarım sık sık donup kalmaya (mouse dahi kıpırdamıyor) ve clock_watchdog_timeout hatasını vermeye başladı. Sebebi nedir? Sürücülerim güncel, orijinal Windows kullanıyorum.
Birkaç gün önce gelen W10 güncellemesinden sonra bilgisayarım sık sık donup kalmaya (mouse dahi kıpırdamıyor) ve clock_watchdog_timeout hatasını vermeye başladı. Sebebi nedir? Sürücülerim güncel, orijinal Windows kullanıyorum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 10 Şubat 2018 #2 Minidump Dosyalarını Upload Etme Dosyaları paylaşın.
Mefta Hectopat Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2018 #3 Minidump klasörüm boş.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 15 Şubat 2018 #4 Tweak araçları veya temizlik araçları yüklüyse mavi ekranlarda kullanmayın. Aldığınızda paylaşın ona göre devam ederiz.
Tweak araçları veya temizlik araçları yüklüyse mavi ekranlarda kullanmayın. Aldığınızda paylaşın ona göre devam ederiz.
kocamis.druid Hectopat Katılım 23 Kasım 2013 Mesajlar 97 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2018 #5 Sisteminizde bir hız aşırtma söz konusuysa ayarları orjinal değerle çekin.
Mefta Hectopat Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2018 #6 Murat5038 dedi: Tweak araçları veya temizlik araçları yüklüyse mavi ekranlarda kullanmayın. Aldığınızda paylaşın ona göre devam ederiz. Genişletmek için tıkla... Tweak aracı yüklü, siliyorum öyleyse. kocamis.druid dedi: Sisteminizde bir hız aşırtma söz konusuysa ayarları orjinal değerle çekin. Genişletmek için tıkla... Fabrika çıkışlı OC. Değerler normalde.
Murat5038 dedi: Tweak araçları veya temizlik araçları yüklüyse mavi ekranlarda kullanmayın. Aldığınızda paylaşın ona göre devam ederiz. Genişletmek için tıkla... Tweak aracı yüklü, siliyorum öyleyse. kocamis.druid dedi: Sisteminizde bir hız aşırtma söz konusuysa ayarları orjinal değerle çekin. Genişletmek için tıkla... Fabrika çıkışlı OC. Değerler normalde.