Çözüldü Windows 10 çökmüş bilgisayara Windows 11 kurulursa veriler gider mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Trabzon6142

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB 6 sı kullanılabilir tek kanal
Ekran kartı
Radeon Vega 3 graphics
İşlemci
AMD ryzen 3 3200U 2.60 ghz
Merhaba. Benim Windows 10 işletim sistemli bilgisayarım akrabamın bazı dosyaları yanlışlıkla sildiği için BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO kodu ile mavi ekran veriyor ben şimdi bir arkadaştan Windows 11 kurtarma sürücüsü oluşturuyorum çalıştırıp Windows 11 kurarsam veriler gider mi?

Windows 11 yükseltme yapılırsa gitmez. Format atarsanız gider. Windows 10 kurulum USB'si ile onarmaya çalışın.

WinPe Live CD kalıbından herhangi biri ile Windows içeriğine erişip sürücülerindeki dosyalarını yedekleyebilirsin veya Windows 10 Onarma işlemi de yapabilirsin.
Bunun yanında Live CD kalıplarında dosya kurtarma yazılımları da mevcut oluyor silinen dosyalarını geri getirebilmeyi deneyebilirsin.
Windows 11 yüklemek istiyorsan bir önceki sistemin ön yüklemeyi C sürücüsünden yapıyorsa oraya sistemi kurabilirsin ya da komple disk yedeği alıp Diski sıfırlayıp temiz kurulum da yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yardımcı olabilir.

Hocam benim PC masaüstüne ulaşamıyor yalnız direkt Windows 10 USB'si hazırlayıp onun üzerinden çalıştırıp oradan tamir edemez miyiz? Yoksa şimdi arkadaşın PC'den Windows 11 kurtarma USB'si oluşturuyorum onu mu kullanayım?

Windows 11 ile 10 onarma olmaz. 10 USB'si başlatıp onarmayı deneyebilirsiniz. Kurtarma ekranı da çıkar.

Hocam pek bir bilgim yok ama eğer kurtarırsanız doysalarınızı yedekleyip veya önemli olan HDD'yi PC'den çıkarıp Windows'u yeniden yüklemenizi öneririm internette, oyunlarda, güncelleme vs yaparken hata FPS sorunu PC Wi-Fi ile bağlanıyorsa internetin normalin altında hız gelmesi gibi sorunları alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…