B Bankerr Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Eylül 2023 #1 Başlıkta yazıyor temizlemeden bazı dosyaları sil yaptım sadece ama çöp kutusunda yok. Nereye gitmiş olabilir?
Başlıkta yazıyor temizlemeden bazı dosyaları sil yaptım sadece ama çöp kutusunda yok. Nereye gitmiş olabilir?
unifying Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #2 Bankerr dedi: Başlıkta yazıyor temizlemeden bazı dosyaları sil yaptım sadece ama çöp kutusunda yok. Nereye gitmiş olabilir? Genişletmek için tıkla... Silerken shift e basarak sildiyseniz kalıcı olarak silmiş olabilir
Bankerr dedi: Başlıkta yazıyor temizlemeden bazı dosyaları sil yaptım sadece ama çöp kutusunda yok. Nereye gitmiş olabilir? Genişletmek için tıkla... Silerken shift e basarak sildiyseniz kalıcı olarak silmiş olabilir
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.443 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Eylül 2023 #3 Sadece sil yaptıysanız geri dönüşümde olması lazım. Bilgisayarı sizden başka biri kullanıyorsa o temizlemiştir belki.
Sadece sil yaptıysanız geri dönüşümde olması lazım. Bilgisayarı sizden başka biri kullanıyorsa o temizlemiştir belki.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.043 Makaleler 3 Çözümler 24 25 Eylül 2023 #4 Hocam geri dönüşüm kutusuna sağ tıklayın ve benim işaretlediğim tiki işaretleyin ve uygula deyip tamam deyin. Onun dışında silinmiştir.
Hocam geri dönüşüm kutusuna sağ tıklayın ve benim işaretlediğim tiki işaretleyin ve uygula deyip tamam deyin. Onun dışında silinmiştir.
lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 25 Eylül 2023 #5 Sonradan ayarlama yapmadıysanız çöp kutusu kendi kendine sıfırlanmaz. Mutlaka farklı bir şey yaşanmıştır.
Sonradan ayarlama yapmadıysanız çöp kutusu kendi kendine sıfırlanmaz. Mutlaka farklı bir şey yaşanmıştır.
B Bankerr Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Eylül 2023 #6 Anladım büyük ihtimal Shift'e basarak sildim çünkü dediğiniz şeyleri yaptım geri gelmedi.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.043 Makaleler 3 Çözümler 24 25 Eylül 2023 #7 Bankerr dedi: Anladım büyük ihtimal Shift'e basarak sildim çünkü dediğiniz şeyleri yaptım geri gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam benim dediğimkini yapın kendi kendine silinmiş olabilir en azından kaldırın.
Bankerr dedi: Anladım büyük ihtimal Shift'e basarak sildim çünkü dediğiniz şeyleri yaptım geri gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam benim dediğimkini yapın kendi kendine silinmiş olabilir en azından kaldırın.
B Bankerr Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Eylül 2023 #8 Cicenes35 dedi: Hocam benim dediğimkini yapın kendi kendine silinmiş olabilir en azından kaldırın. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten öyleydi başka bir şeyler baktım ama çözüm bulamadım.
Cicenes35 dedi: Hocam benim dediğimkini yapın kendi kendine silinmiş olabilir en azından kaldırın. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten öyleydi başka bir şeyler baktım ama çözüm bulamadım.