Windows 10 çözünürlük değiştirirken "out of range" hatası

alp3rnt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 7 bilgisayarımı Windows 10'a guncelledim ve ekran bayağı yakın bir şekilde gozukuyordu, ben de cozunurlugu değiştirmeye calıstım ve out of range hatası aldım, altında da belirli Hz degerleri vardı lakin monitörümu 4:3 wide in moduna aldıgımda goruntu normalleşiyordu fakat monitorun sagı ve solu siyah şekilde kullanılıyor nasıl duzeltebilirim?
hjdhads.png

Arkadaşlar Windows 7 bilgisayarımı Windows 10'a guncelledim ve ekran bayağı yakın bir şekilde gozukuyordu, ben de cozunurlugu değiştirmeye calıstım ve out of range hatası aldım, altında da belirli Hz degerleri vardı lakin monitörümu 4:3 wide in moduna aldıgımda goruntu normalleşiyordu fakat monitorun sagı ve solu siyah şekilde kullanılıyor nasıl duzeltebilirim?Eki Görüntüle 1327997

Bunu Türkçe çeviride aratırsan sonucu bulursun.
Arkadaşlar Windows 7 bilgisayarımı Windows 10'a guncelledim ve ekran bayağı yakın bir şekilde gozukuyordu, ben de cozunurlugu değiştirmeye calıstım ve out of range hatası aldım, altında da belirli Hz degerleri vardı lakin monitörümu 4:3 wide in moduna aldıgımda goruntu normalleşiyordu fakat monitorun sagı ve solu siyah şekilde kullanılıyor nasıl duzeltebilirim?Eki Görüntüle 1327997
Monitör çözünürlüğü yetersiz.

Monitör bilgilerini yazar mısın?
Ve ne kadar çözünürlüğe ayarladığını?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (49).png
    Ekran Görüntüsü (49).png
    70 KB · Görüntüleme: 33

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı