Çözüldü Windows 10 çoğu uygulamalar çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Traşköpüğü2

Hectopat
Merhaba, iyi forumlar. Büyük ihtimalle son güncellemelerden sonra bilgisayarımda çoğu uygulamalar kapanmaya başladı hiç uyarı vermeden çöküyor. Sadece uygulamalar da değil, mesela ses düzeyi karıştırıcını açtığımda 3 saniye içinde kendi kendine kapanıyor. 1 hafta önce de bu sorun olmuştu, bilgisayarı sıfırlamıştım ve çözülmüştü. Olay görüntüleyiciye de giremiyorum, kapanıyor uygulama. Setuplayamıyorum, hemen kapanıyor.

PC bileşenleri.
  • RTX 3080.
  • i9 10850K.
  • Z490 Carbon Wi-Fi
  • Ve SSD var.
Çözüldü. KB4601319 adlı güncelleme yüzünden 5 kere bilgisayarımı sıfırladım ve neredeyse toplam 1 TB internet harcadım. Teşekkürler Windows.

Son düzenleyen: Moderatör:
KB4601319 güncellemesi gerçekten çok sıkıntılı. Mavi ekran alan bile var bu güncellemeden ötürü. 5 kez format atmaya gerek yoktu.

Benzer sorunu tekrar yaşarsanız WsReset.exe'yi çalıştırabilirsiniz.

KB4601319 güncellemesi gerçekten çok sıkıntılı. Mavi ekran alan bile var bu güncellemeden ötürü. 5 kez format atmaya gerek yoktu.

Benzer sorunu tekrar yaşarsanız WsReset.exe'yi çalıştırabilirsiniz.

Bende de aynı problem var, çoğu uygulama açılıyor ve ardından hemen geri kapanıyor. Daha format atmadım çünkü formatsız çözmek istiyorum. WsReset.exe yaptım ama olmuyor, her şeyi denedim olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…