Windows 10 çok fazla yeniden başlatıyor

Lecterism

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana 3 tane güncelleştirme geldi ve ben de guncellestirdim bayağı uzun sürdü yüklemesi. Hepsi bitti tekrar baslatmak gerektigini söyledi ayni şekilde yaptım o kisimda da bir yukleme daha yapti ve bilgisayarimin birkaç defa yeniden baslatilacagini soyledi. Defalarca yeniden başlatıyor. Yaklaşık 4/5 saattir güncelleştirme işlemleriyle uğraşıyorum. Bunun normal olduğuna inanmak istiyorum :(

Umarim yoktur 1909 olmalı hâlâ bekliyorum ve yeniden başlatmaya devam ediyor 😔 tesekkurler.
Rica ederim, dediğim gibi endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok. Ben de şu ana kadar onlarca önizleme sürümü indirip, yeniden başlatmışımdır. Şu ana kadar mavi ekran hatası harici, ciddi bir hata ile karşılaşmadım.

Bu arada 1909'dan 20H2'ye geçeceğiniz için performans artışı, stabilizasyon, FPS artışı yaşayabilirisiniz. :)

Rica ederim, dediğim gibi endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok. Ben de şu ana kadar onlarca önizleme sürümü indirip, yeniden başlatmışımdır. Şu ana kadar mavi ekran hatası harici, ciddi bir hata ile karşılaşmadım.

Bu arada 1909'dan 20H2'ye geçeceğiniz için performans artışı, stabilizasyon, FPS artışı yaşayabilirisiniz. :)
Çok teşekkür ederim peki sizce ne kadar zaman daha bekletebilir bu işlem beni?

Çok teşekkür ederim peki sizce ne kadar zaman daha bekletebilir bu işlem beni?
Hocam Windows 10 bu tip sürüm yükseltmelerinde belirli yüzdeler koyuyor.

Örneğin; %34 (Buraya kadar iki defa yeniden başlatır), %51, %72, %84 (Burada da bir defa yeniden başlatır), %90-100 arası gibi.
Mesela %50'yi geçmişseniz en fazla 1,5 saatlik işi kalmıştır. Hatta daha az bile. Ben yine de fazla söyledim. 40 dakikaya da bitebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı