Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 4 Aralık 2020 #1 Selam, ikinci monitörümü ikinci masaüstüne atamak istiyorum fakat yapınca iki monitörde ikinci masaüstüne geçiyor. Bunu nasıl ayarlayabilirim? İki monitörde de farklı wallpaperler olmasını istiyorum.
Selam, ikinci monitörümü ikinci masaüstüne atamak istiyorum fakat yapınca iki monitörde ikinci masaüstüne geçiyor. Bunu nasıl ayarlayabilirim? İki monitörde de farklı wallpaperler olmasını istiyorum.
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #2 Yansıt özelliğini kullanınız.
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 5 Aralık 2020 #3 cokl dedi: Yansıt özelliğini kullanınız. Genişletmek için tıkla... Öyle bir özellik yok.
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #4 Axii dedi: Öyle bir özellik yok. Genişletmek için tıkla... Windows 10'da bulunuyor. İşlem merkezinde bulabilirsiniz.
Axii dedi: Öyle bir özellik yok. Genişletmek için tıkla... Windows 10'da bulunuyor. İşlem merkezinde bulabilirsiniz.