Sherlock 007
Femtopat
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım Windows 10 işletim sistemi yüklü ve şöyle bir özellik varsa görmüşsünüzdür bilgisayarınızda arka planda masaüstü oluşturma veya çoklu pencere açma bunu görmüşsünüzdür, benim sorunum şu: Bilgisayarımda arka planda 1800'e yakın masaüstü açık ve bilgisayarımı yeniden kapatıp açsam da sıfırlanmıyor, kendim tek tek elle kapatmak çok zor imkansıza yakın çünkü bilgisayarım düşük donanımlara sahip ve yavaş biraz. Üstelik arka planda 1800'e yakın masaüstü açık olunca aşırı yavaşlık oluyor ve tek bir tanesini kapatınca 20-30 saniye bekliyorum ki 1800 taneyi kapatmak bir hayli imkansız hale geliyor.
Bu durumda ve her gün kendiliğnden artıyor. Bu sayı garip olanda o mesela 2 gün önce 1400 civarı idi. Şu an 1800 şaka gibi, internette aramadığım yer kalmadı. Bu sorunu çözemedim. Uzun süredir konuyu buraya sizlere paylaştım. Bana yardımcı olur musunuz bu konuda? Aşağıya ekran görüntüsünü atıyorum.
Bu durumda ve her gün kendiliğnden artıyor. Bu sayı garip olanda o mesela 2 gün önce 1400 civarı idi. Şu an 1800 şaka gibi, internette aramadığım yer kalmadı. Bu sorunu çözemedim. Uzun süredir konuyu buraya sizlere paylaştım. Bana yardımcı olur musunuz bu konuda? Aşağıya ekran görüntüsünü atıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: