Swenzy1 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #1 RAM DDR2 3GB SSD veya HDD modeli 1TB Hdd- 120 GB SSD Ekran kartı Asus Geforce gt420 Anakart Gigabyte ga-g31m-s2l İşlemci İntel core 2 duo e8400 3.00GHz Bu hatayı çözemiyorum bazı insanlar kurabiliyor bu işlemciye ama ben kuramıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Bu hatayı çözemiyorum bazı insanlar kurabiliyor bu işlemciye ama ben kuramıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
KS KS Swenzy1 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #11 RivalsX dedi: Windows 8.1 iso indirdikten sonra sources klasöründen setup u yönetici olarak çalıştırmayı dene? 3 GB Belleğe Windows 10 kurmayı düşünme bile. Genişletmek için tıkla... Ram sıkıntı değil Yükselitirim yeter ki kurulsun deneyeceğim dediğinizi Bunu denediğimde kurulum yükleniyor dosyalar falan sonra reset atıyor ardından Logoda takılı kalıyor 1 saat falan beklemiştim sonrasında Kurulumu geri almıştı Artı 0 Eksi
RivalsX dedi: Windows 8.1 iso indirdikten sonra sources klasöründen setup u yönetici olarak çalıştırmayı dene? 3 GB Belleğe Windows 10 kurmayı düşünme bile. Genişletmek için tıkla... Ram sıkıntı değil Yükselitirim yeter ki kurulsun deneyeceğim dediğinizi Bunu denediğimde kurulum yükleniyor dosyalar falan sonra reset atıyor ardından Logoda takılı kalıyor 1 saat falan beklemiştim sonrasında Kurulumu geri almıştı