Windows 10 compressed klasörü yok

Genel yazan kutuya basıp sıkıştırılmış ya da compressed seçip en üstteki göz at butonuna basıp istediğin klasörü seç.

Hocam oldu çok teşekkürler peki ama ben klasör gitmeden önce arkada GTA indiriyordum şimdi o hangi klasöre gidecek?
İndirdiği klasörü mü değiştirmek istiyorsun?
evet

Hocam oldu çok teşekkürler peki ama ben klasör gitmeden önce arkada GTA indiriyordum şimdi o hangi klasöre gidecek?

Evet.

Yani değiştirmezsen compressed klasorune inecek oyle klasor olmadıgı ıcın bosta kalacak galiba tam anlamıyorum.

Göz at butonuna bastıktan sonra istediğin klasörü seç.

Ama hocam onu değil şu an indirdiğim dosyayı yani ben sabah indirmeye başlamıştım dosyayı compressed dosyası daha demin silindi yani inen dosyanın yerine bakınca kaydetme yeri compressed diyor ben indirmenin yerini nasıl değiştiririm?

İndirdiğin dosya 7z uzantılı yani sıkıştırılmış dosya. Mesela örnek olarak D/Arşiv diye bir klasör oluşturup onu seçersen sıkıştırılmış dosyalar rar zip gibi varsayılan olarak oraya iner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…