Windows 10 crack yapma

godluci

Kilopat
Daha fazla  
Windows 10 Pro kullanıyorum. Yeni bilgisayar aldım, deneme sürümü olarak yolladılar. Sonra Windows'umun deneme sürümü bitti. Herhangi bir programla etkinleştirmeyi denedim oldu ama sonra tekrar ne olduysa bozuldu. Sonra dayanamadım ve herhangi bir internet cafeye götürdüm 30 TL'ye Windows kurdular ama herhangi bir güncelleme falan gelmiyordu ve o da bir süreden sonra bozuldu ve ben de eski programla etkinleştirmeyi denedim haliyle olmadı. Şöyle bir şey söyleyeyim, bilgisayarımın performansı düştü.
LoL'de 200 FPS alırken artık 60-100 arası ani çıkış ve inişler oluyor ve cidden canımı sıkmaya başladı. Var mı bunu etkinleştirmenin veya herhangi Windows 7-8-10 cracklı etkinleştirilmiş hali? Yardımcı olursanız çok sevinirim, kolay gelsin Windows keyi satın almalı mıyım?

Windows 10 Pro 32/64 Bit Türkçe Orjinal Lisans Anında Teslim - n11.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir yerlerden lisans satın alın. Korsan yazılımlar her zaman güvenlik açığı içermektedir.

Korsan yazılımlarla hiç uğraşmayın. Üstelik bin tane sıkıntısı var. OEM dediğimiz lisanslardan alırsanız, hiçbir problem yaşamazsınız. Fiyatları çok uygun o 30₺ vereceğiniz yere üstüne 20₺ daha ekleseydiniz. 50₺ OEM lisanslar satılıyor. Size tavsiyem OEM lisans almanız.
Windows 10 Pro 32/64 Bit Türkçe Orjinal Lisans Anında Teslim - n11.com

cmd ile keyserver ini değiştirip etkinleştiriyolar ben öyle yapıyorum hiçbi sıkıntı olmadı kaç senedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…