Windows 10 crack'in ne gibi zararları var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok uğraştırıcı gibi gözüküyor Windows Media Creation Tool desteği kalktı diye biliyorum

Halen devam ediyor ancak bir önceki yorumumda da dediğim gibi şuanda senin için en kolay yol HWIDGen kullanmak.

Halen devam ediyor ancak bir önceki yorumumda da dediğim gibi şuanda senin için en kolay yol HWIDGen kullanmak.
alırım almasına ama şu an crack kullanıyorum key değiştirip kullanmaya devam etsem bi sıkıntı olur mu ?

Siz her şeyi orijinal alınca tüm verileriniz %100 bir biçimde gizleniyor mu? Hayır. (Windows için konuşmuyorum) Orijinal kullanan adamın da verileri satılıyor crack kullananın da.
Sizi temin ederim kişisel verilerimi en az paylaşılacak şekilde gizliyorum. Herkes göründüğü gibi değil

Şu an crack kullanıyorum key değiştirip kullanmaya devam etsem bi sıkıntı olur mu ?
Girdiğiniz kodların neleri değiştirdiğini bilemiyorum tam olarak, büyük ihtimalle host dosyalarına bir sunucu eklemişsinizdir. Key girdikten sonra o host oradan veri paylaşmaya devam eder, yani bir şey değişmez. Eğer eklediğiniz sunucuyu silerseniz sıkıntı olacağını sanmıyorum.

KMS gibi programlarla yamaladıysanız bu programlar hep arka planda çalışıp yük bindirir, ayrıca veri sızdırması da muhtemeldir. Keyler 10TL gibi bir fiyata satılıyor. Neredeyse bedava...
KMS olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? Şu an merak ettim ben de açıkçası. Yardımcı olursanız sevinirim.

nasıl sileceğim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…