B Barısdgr Kilopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2018 #1 Öncelikle selamlar. Merak ettiğim konu crackli bir Windows 10'a sahip bir bilgisayara format atmadan orijinal key girerek Windowsu orijinal hale getirebilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2018
Öncelikle selamlar. Merak ettiğim konu crackli bir Windows 10'a sahip bir bilgisayara format atmadan orijinal key girerek Windowsu orijinal hale getirebilir miyiz?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 10 Mayıs 2018 #2 Öncelikle temiz kurulum yapıp, zararlı dosyalardan komple kurtulun. Ardından temiz Windows kurulumu ile etkinleştirin.
Öncelikle temiz kurulum yapıp, zararlı dosyalardan komple kurtulun. Ardından temiz Windows kurulumu ile etkinleştirin.
B Barısdgr Kilopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2018 #3 Öyle yapıldığını biliyorum fakat benim merak ettiğim format atmadan orjinal key girerek windowsu orjinal hale getirip getiremeyeceğim.
Öyle yapıldığını biliyorum fakat benim merak ettiğim format atmadan orjinal key girerek windowsu orjinal hale getirip getiremeyeceğim.