brrk talya Hectopat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, Creative Cloud yükledim ve bulunan CC 2015 serisini indirdim tüm programları fakat ilk başta gösteriyordu. Program ekle kaldırda ama gözükmüyor şu an bazı programlar. Sizce sebebi nedir, nasıl geri getirebilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2015
Merhaba arkadaşlar, Creative Cloud yükledim ve bulunan CC 2015 serisini indirdim tüm programları fakat ilk başta gösteriyordu. Program ekle kaldırda ama gözükmüyor şu an bazı programlar. Sizce sebebi nedir, nasıl geri getirebilirim ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 17 Ağustos 2015 #2 Şu an her iki tarafta da gözüküyor koyduğun fotoda.
brrk talya Hectopat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2015 #3 Recep Baltaş dedi: Şu an her iki tarafta da gözüküyor koyduğun fotoda. Genişletmek için tıkla... Çoğu gözükmüyor demek istemiştim Photoshop vs hemde açılırken program kasma sorunu yaşıyorum Windows 10'dan önce böyle bir sıkıntım yoktu
Recep Baltaş dedi: Şu an her iki tarafta da gözüküyor koyduğun fotoda. Genişletmek için tıkla... Çoğu gözükmüyor demek istemiştim Photoshop vs hemde açılırken program kasma sorunu yaşıyorum Windows 10'dan önce böyle bir sıkıntım yoktu