Windows 10 Creators Sonrası FPS Düşüş Sorunu

İnce ayarları kontrol edin lafımı nasıl anladınız bilmiyorum. Yanlış ince ayar yaptıysanız kontrol edin manasında söyledim. Çünkü ince ayar yazılımlarından sonra bu sıkıntıyı yaşayanlar da var.

Temiz kurulumdan başka cevap verilmedi evet çünkü temiz kurulum yapılması gerektiği için bunu önerdik çünkü başka yolu yok bunu sizde göreceksiniz takipte kalın. Yükseltme ile edinilen bir işletim sisteminden bahsediyoruz ne kadar stabil çalışabilir ?

Yok hocam ince ayar falan yapmadım. Anakart ve ekran kartının yardımcı programlarını kurdum onlar zaten sisteme göre optimize ediyor sistemi onlarında haricinde standart kurulum sistem ayarlarına müdahalesiz bir kurulma kullandım defalarca temiz kurulum yaptım sonuç aynı

100 FPS aldığım oyunlarda şuan 20-30 FPS alıyorum.

Bende bunların olduğunu anlattım ama her defasında en günceli en iyisidir mantıksızlığı ile elimde böyle kanıtlarla söylediklerim dayanaksız iddalarla aksi söylendi

Microsoft un sitesinden yükleme aracıyla indirilmiş ISO dosyasiyla temiz kurulumu defalarca yaptım

Temiz kurulum olduğu halde sorunlar devam ediyorsa demekki kurulum olan ISO dosyasında farklılıklar var diye düşündüğüm için paylaşım yapmasını rica ettim.

Microsoft yükseltme işleminde nedense pek başarılı işlemler yapamıyor, Ağustos 2015'de işletim sistemimi Windows 8.1'den Windows 10'a yükseltirken bende birtakım sorunlar yaşamıştım ve bu problemleri temiz kurulum (Halk arasında format olarak bilinir.) ile çözmüştüm. Geçen günlerde Creators Update geldiğinde yine problemler yaşadım ve yine çözümü temiz kurulum oldu. Microsoft'un bu konuda acilen bir şeyler yapması gerekli, neredeyse 6 ile 12 ayda bir büyük güncelleme getiriyorlar ve ben her 6 ayda bir sistemime temiz kurulum yapmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…