Windows 10 Creators Update Geldi mi ?

Bilim bilmeden sallamayın. 1703 yüklüyor araç. Ve Microsoft'un kendi programı.

Sabahleyin Microsft müşteri hizmetlerine danıştığımda yapı 1607'nin indiğini söylemişlerdi.
Ben de bana verilen cevap üzerine yazdım o mesajı.

Daha usturuplu cevap versen olmaz mıydı ?
Ne o "Sallamak" falan ?
Kahvehane arkadaşınla mı konuşuyorsun ?

Bana geldi valla, Windows Update araciligiyla. Ilk önce size Privacy ayarlari'ni gösteriyor. Hangilerini kapatmak istediginizi secip kapatabiliyorsunuz. GPS gibi Store gibi seyler. Sonra ise "Next"e tiklayip bir pencere daha ortaya cikiyor. Orda ise "Birazcik bekleyin hazir oldugunda size bildirecegiz" yaziyor.

Microsoft, bu islemi gercekten cok kolay bir sekilde hazirlamis.

Hocam banada gelmedi update üzerinden gün boyu kontrol ettim size ne zaman geldi tam olarak ?

Ya bana şuan geldi sanırım 1607 toplu güncellestirme yazıyor, bunun olup olmadığını bilgilendirirseniz sevinirim dostlar...

Not: Şimdi öğrendim Creators Update imiş. Geldi bana da sonunda ...

Son düzenleme:
Hocam banada gelmedi update üzerinden gün boyu kontrol ettim size ne zaman geldi tam olarak ?
Sadece bekleyin...gelecektir.

Güncelleme: Update islemi bitti, artik 1703 versiyonu'nu kullaniyorum, gönül rahatligi ile sizde indirebilirsiniz.

Banada geldi bi bakalım kullananlar ne diyecek sabırsızlıkla bekliyorum

Battlefield 1'de 10 FPS düşüş yaşadim. Game Mode hic bir işe yaramiyor, hatta daha fazla FPS düşüşlerine neden oluyor. Üzücü.

Az önce geldi diye yazdım fakat garip bir şekilde bir sürü güncelleme yaptı ama Creators Update gelmedi. Sanırım o değildi. Bir bilgisi olan var mı ?

Bende'de oldu öyle seyler, tekrar arat. Olmaz ise biraz bekle. Gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…