Windows 10 Creators Update Geldi mi ?

Şuan bekliyorum umarım bir sorun çıkarmaz. 10 FPS düşüs yasamissin... Ne umutlarla bekliyorduk.
Bir anlamda'da üzücü aslinda. Hevesle bekliyorsun sonra ise 10 FPS düşüş yaşiyorsun. Geri dönmek istesem'de Windows.old dosyasini sildim. Olmaz artik.

Bir anlamda'da üzücü aslinda. Hevesle bekliyorsun sonra ise 10 FPS düşüş yaşiyorsun. Geri dönmek istesem'de Windows.old dosyasini sildim. Olmaz artik.
Boyle ciddi bir performans sorunuyla ortada bırakmaz bence Windows. Mutlaka duzelteceklerdir diye umuyorum.

Şu an bilgisayarına Creatures Update güncellemesi gelen varmı bana halen gelmedi sadece birkaç 1607 toplu güncelleştirme geldi ?

Şu an bilgisayarına Creatures Update güncellemesi gelen varmı bana halen gelmedi sadece birkaç 1607 toplu güncelleştirme geldi ?
Banada toplu güncelleştirmeler geldi ama Creators Update gelmedi

"Sallamak" kelimesi bir şeyi araştırmadan konuşma anlamında mecazi bir kelimedir. Eğer konuşmamdan memnun değilsen buyur aylarca bekle.

Geldi. Gözle görülür şekilde oyunlarda fps kaybı yaşıyorum. Az da değil 20 fps kaybım var şuan.

Geldi. Gözle görülür şekilde oyunlarda fps kaybı yaşıyorum. Az da değil 20 fps kaybım var şuan.
Çok tuhaf okuduğum herkes şikayetçi olmuş bu güncellemeden bende ise tam tersi , bazı oyunlarda gerçekten çok fps drop sorunları yaşıyordum şimdi ise bir kere bile olmuyor ve 3 4 fps artış gozlemledim. Gayet stabil çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…