CMST Hectopat Katılım 14 Eylül 2015 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2017 #31 felixium dedi: Şuan bekliyorum umarım bir sorun çıkarmaz. 10 FPS düşüs yasamissin... Ne umutlarla bekliyorduk. Genişletmek için tıkla... Bir anlamda'da üzücü aslinda. Hevesle bekliyorsun sonra ise 10 FPS düşüş yaşiyorsun. Geri dönmek istesem'de Windows.old dosyasini sildim. Olmaz artik.
felixium dedi: Şuan bekliyorum umarım bir sorun çıkarmaz. 10 FPS düşüs yasamissin... Ne umutlarla bekliyorduk. Genişletmek için tıkla... Bir anlamda'da üzücü aslinda. Hevesle bekliyorsun sonra ise 10 FPS düşüş yaşiyorsun. Geri dönmek istesem'de Windows.old dosyasini sildim. Olmaz artik.
felixium Hectopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2017 #32 CMST dedi: Bir anlamda'da üzücü aslinda. Hevesle bekliyorsun sonra ise 10 FPS düşüş yaşiyorsun. Geri dönmek istesem'de Windows.old dosyasini sildim. Olmaz artik. Genişletmek için tıkla... Boyle ciddi bir performans sorunuyla ortada bırakmaz bence Windows. Mutlaka duzelteceklerdir diye umuyorum.
CMST dedi: Bir anlamda'da üzücü aslinda. Hevesle bekliyorsun sonra ise 10 FPS düşüş yaşiyorsun. Geri dönmek istesem'de Windows.old dosyasini sildim. Olmaz artik. Genişletmek için tıkla... Boyle ciddi bir performans sorunuyla ortada bırakmaz bence Windows. Mutlaka duzelteceklerdir diye umuyorum.
alicanakgul Megapat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2017 #33 felixium dedi: Boyle ciddi bir performans sorunuyla ortada bırakmaz bence Windows. Mutlaka duzelteceklerdir diye umuyorum. Genişletmek için tıkla... Daha RTM sürüm çıkmadı düzeleceğini umuyorum
felixium dedi: Boyle ciddi bir performans sorunuyla ortada bırakmaz bence Windows. Mutlaka duzelteceklerdir diye umuyorum. Genişletmek için tıkla... Daha RTM sürüm çıkmadı düzeleceğini umuyorum
felixium Hectopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2017 #34 Henüz gelmedi bana.
EmreEge Hectopat Katılım 24 Ağustos 2015 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2017 #35 Şu an bilgisayarına Creatures Update güncellemesi gelen varmı bana halen gelmedi sadece birkaç 1607 toplu güncelleştirme geldi ?
Şu an bilgisayarına Creatures Update güncellemesi gelen varmı bana halen gelmedi sadece birkaç 1607 toplu güncelleştirme geldi ?
alicanakgul Megapat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2017 #36 EmreEge dedi: Şu an bilgisayarına Creatures Update güncellemesi gelen varmı bana halen gelmedi sadece birkaç 1607 toplu güncelleştirme geldi ? Genişletmek için tıkla... Banada toplu güncelleştirmeler geldi ama Creators Update gelmedi
EmreEge dedi: Şu an bilgisayarına Creatures Update güncellemesi gelen varmı bana halen gelmedi sadece birkaç 1607 toplu güncelleştirme geldi ? Genişletmek için tıkla... Banada toplu güncelleştirmeler geldi ama Creators Update gelmedi
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2017 #37 Vefik Sami dedi: Sabahleyin Microsft müşteri hizmetlerine danıştığımda yapı 1607'nin indiğini söylemişlerdi. Ben de bana verilen cevap üzerine yazdım o mesajı. Daha usturuplu cevap versen olmaz mıydı ? Ne o "Sallamak" falan ? Kahvehane arkadaşınla mı konuşuyorsun ? Genişletmek için tıkla... "Sallamak" kelimesi bir şeyi araştırmadan konuşma anlamında mecazi bir kelimedir. Eğer konuşmamdan memnun değilsen buyur aylarca bekle.
Vefik Sami dedi: Sabahleyin Microsft müşteri hizmetlerine danıştığımda yapı 1607'nin indiğini söylemişlerdi. Ben de bana verilen cevap üzerine yazdım o mesajı. Daha usturuplu cevap versen olmaz mıydı ? Ne o "Sallamak" falan ? Kahvehane arkadaşınla mı konuşuyorsun ? Genişletmek için tıkla... "Sallamak" kelimesi bir şeyi araştırmadan konuşma anlamında mecazi bir kelimedir. Eğer konuşmamdan memnun değilsen buyur aylarca bekle.
muharrem.rasit Megapat Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 415 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Açık Öğretim Lisesi Öğrencisi 13 Nisan 2017 #38 Geldi. Gözle görülür şekilde oyunlarda fps kaybı yaşıyorum. Az da değil 20 fps kaybım var şuan.
Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2017 #39 Creators Update geldi bana.
felixium Hectopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2017 #40 muharrem.rasit dedi: Geldi. Gözle görülür şekilde oyunlarda fps kaybı yaşıyorum. Az da değil 20 fps kaybım var şuan. Genişletmek için tıkla... Çok tuhaf okuduğum herkes şikayetçi olmuş bu güncellemeden bende ise tam tersi , bazı oyunlarda gerçekten çok fps drop sorunları yaşıyordum şimdi ise bir kere bile olmuyor ve 3 4 fps artış gozlemledim. Gayet stabil çalışıyor.
muharrem.rasit dedi: Geldi. Gözle görülür şekilde oyunlarda fps kaybı yaşıyorum. Az da değil 20 fps kaybım var şuan. Genişletmek için tıkla... Çok tuhaf okuduğum herkes şikayetçi olmuş bu güncellemeden bende ise tam tersi , bazı oyunlarda gerçekten çok fps drop sorunları yaşıyordum şimdi ise bir kere bile olmuyor ve 3 4 fps artış gozlemledim. Gayet stabil çalışıyor.