Windows 10 Creators Update Geldi mi ?

İnanın düzgün çalışan oyun ''çalışmayı durdurdu'' hatası vererek kapanmaya başladı

Bana halen güncelleme gelmedi. Allah Allah...

İnanın düzgün çalışan oyun ''çalışmayı durdurdu'' hatası vererek kapanmaya başladı

Allah'ın sevdiği kuluymuşsun kardeşim. İnan yüklediğin zaman büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaksın. Güncelleme gelip sorunlar çözülene kadar sitesinden indirip kurmamanı tavsiye ederim. Yorumu yanlış yere cevaplamışım kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Bana halen güncelleme gelmedi. Bir sıkıntı varmıdır sizce ?

Bir yukardaki yorumu sana yazıcaktım yanlışlıkla ona yazmışım kardeşim.
Ama güncelleme bazı kişilere Windows Update ile dağıtılmış. Fakat bana gelmedi. Bir sıkıntı yoktur demi ? Yani herhangi bir sorun yok bilgisayarımla ilgili. Banada yakında gelirmi ?

Ama güncelleme bazı kişilere Windows Update ile dağıtılmış. Fakat bana gelmedi. Bir sıkıntı yoktur demi ? Yani herhangi bir sorun yok bilgisayarımla ilgili. Banada yakında gelirmi ?

Banada update aracılığı ile gelmedi. Ben iso olarak indirip kurdum. Fps düşüşü ve sürüsüyle oluşan hatalar yüzünden tekrar eski iso dosyasını indirip eski sürüme geçtim. Yerinde olsam güncellemeleri kısa süreliğine kapatırım. Hatalar onarıldığı zaman yüklemeni tavsiye ederim.

Sizin bilgisayarınız yine iyi en azından FPS düşmüş. Ben güncellemeyi yaptıktan sonra bilgisayarı zor açtım. Açtığımda da hiç bir şey açamadım. Geri Windows 8.1'e döndüm.

Bende performans kaybı falan olmadı ne alıyorsam o FPS'yi yine alıyorum. Herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım diyebilirim. Sadece Xbox üzerinden oyun modu açarken sıkıntı yaşadım o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…